Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Equilibrium - Summer Breeze 2014 | FESTIVALPHOTO
 

Equilibrium - Summer Breeze 2014

Equilibrium har gått igenom en hel del förändringar i line-upen de senaste fyra åren och idag återstår endast en originalmedlem i René Berthiaume. Nya för i år är basisten Jen Majura och leadgitarristen Dom, och ingen utav dem har ens hunnit vara med på 2014 års album Erdentempel.

Publikantalet har växt i flerfald sedan jag var här 2010 – då spelade Equilibrium i tältet, idag får publiken inte plats framför Pain Stage. Det är ett oerhört tryck och en riktigt taggad publik som sjunger, klappar, hoppar och surfar för glatta livet i den vackra solnedgången (som tar bort all form av ljusshow då scenen är i motljus för tillfället). Robse frontar bra med en stark röst och glada tillrop till publiken. Låtvalen är bra och blandade från alla album och Unbesiegt utgör ett helt klockrent avslut för denna spelning.

Det är omöjligt att se att dessa musiker är nya för varandra. De är ett friskt gäng och ser verkligen ut att ha roligt på scen. Kanske kan detta få förbli det nya Equilibrium, och som det ser ut idag kanske också det bästa.

SETLIST
Was Lange Währt
Blut im Auge
Waldschrein
Karawane
Wirtshaus Gaudi
Met
Wingthors Hammer
Der ewige Sieg
Unbesiegt

Writer: Emily Lövstrand
I don't have Facebook


|Home|