Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Alice In Videoland | FESTIVALPHOTO

 

 

Alice In Videoland

 

2009-07-14 03:49 - Arvika, peace and love & studion

Halloj! Då har man äntligen återhämtat sig efter festivalandet.. Både Peace and love och arvika var helt fantastiskt. Arvika var nog lite roligare dock.. Vi hade en grym scen (apollo) men världens sämsta speltid och var helt övertygade om att folk inte skulle palla sig iväg och se konsert kl ett på dagen. Döm av vår förvåning när vi entrar scenen och ser ett fullpackat tält:)Underbart!! Spelningen gick helt ok trots att min röst var på bristningsgränsen och värmen oerhört påfrestande. Vi har aldrig spelat så tidigt förr.. Det var sannerligen en upplevelse att stiga upp, duscha, käka frulle och sen direkt upp på scenen, så det tog tyvärr ganska lång tid att komma igång. Efter spelningen gjorde vi lite intervjuer och kollade band. Hela tiden kom det fram folk och skulle fota oss och prata med oss, vi verkar aldrig vänja oss vid sånt utan blir lika förvånade och glada varje gång. Det är helt underbart när folk berättar hur mycket våra låtar betytt för dom etc, känns alltid som en kick att fortsätta med det vi gör trots alla motgångar.
Efter den långa färden hem vart det direkt in i studion, vilket ni snart får höra resultatet av:) Det finns lite bilder uppe på vår myspace från tyskland nu för den som vill se.. www.myspace.com/aliceinvideoland
Hoppas vi ses på möllevångsfestivalen i malmö 24 juli kl 22!! Det blir en satans fest:)
Puss o kram/Toril

Name* Comment*
Email  
     
 

2009-06-08 07:07 - oj va längesen sist..

..jag skrev..
Nu ska vi se vad som har hänt sen sist. Jo vi började repa äntligen. Ffter många om och men fick vi lokal på studiefrämjandet, två veckor innan det var dax att åka till Tyskland. Givetvis blev jag as sjuk precis när vi satt igång och lyckades smitta hela bandet lagom till vi skulle iväg:) Men det gick facktiskt sjukt bra ändå. När vi kom fram till Leipzig möttes vi upp med en tjej från vårt Tyska bolag och fick en massa pressenter av dom och det va ju trevligt, sen bar det iväg till en fotografering ute på ett industriområde. Spelningen gick bra trots sjukdom och helt vansinnigt scenljud. Jag kommer lägga upp en massa bilder så fort jag hittar sladden till kameran, hehe.
Vi hängde lite med våra polare i cat rapes dogs innan det blev dax för efterfest på den största klubb jag sett i hela mitt liv! Man kom aldrig tillbaka till samma ställe och blev man av med någon var det kört.. Och vi blev så klart av med Dominique. Stackaren hade inga euro på sig och kom inte till hotellet förrens ett par timmar senare när han äntligen fick sjuts av en vänlig tysk!
Väl hemma igen, lite sjukare än vi var innan fick vi två dagars vilande och en Yvonne spelning innan det var dax att åka till fängelset i Gbg! Inga konstigheter där inte, allt flöt på som det skulle. Det absolut bästa med den trippen var karaeoke-taxin vi åkte:) Vi beställde en helt vanlig storbil och chaffören började prata lite och frågade vad vi gjorde i stan etc. När vi sa att vi skulle spela sken han upp och fällde ner en skärm o slängde bak en mick. Fantastiskt!! oops, I did it again gick på högsta volym!
Som sagt bilder kommer snart, ha det soft så länge!
Puss

Name* Comment*
Email  
     
 

2009-04-29 03:06 - soooooooool

Våren är ett faktum:) Nästan så att man till och med tror att sommaren är här! Malmöborna har flugit ut från sina kollektiv och slagit näste på torgen och uteserveringarna. Detta firade jag med en solgul hårblekning:)eller ja, uringul/ höfärgad.. Jag lever i någon slags förnekelse angående min egentliga hårfärg, jag är född blond och var blond fram till jag var tretton och började exprimentera med hårfärgningar. jag har någonstans vägrat erkänna för mig själv att det hår som växer ut inte alls är ens i närheten av blont. Så, jag lät bli och färga/bleka det och lät det växa ut i hopp om att det bara såg väldigt mörkt ut men skulle bli ljusare bara det blev längre... Icke, så nu får sommarens färg vara pissgult:)

Jag var ju som sagt på Melody club... Extremt lite folk. Säga vad man vill om pöjkarna men dom har en grym energi och spelglädje på scen och sånt uppskattar jag verkligen! Deras låtar är lite i sockrigaste laget för mig, i alla fall på deras senare skivor.. Palace station däremot är och förblir en hit!
Nog om det..
Alice in videoland kommer ta in en gittarist!!!! Vi har lagt så pass mycket gitarr på de nyare låtarna att vi måste börja ha det live, så vår gada vän Martin från Disco error kommer hoppa in i sommar! Alltid roligt med något nytt..
Nu är det verkligen hög tid att repa:)
hörs snart
Puss

Name* Comment*
Email  
     
 

2009-04-24 09:20 - CHEERLEADERS SÖKES!!!

Halloj!! Sitter ni inne på grymma chearleader kunskaper eller dåliga sådana hör av er omedelbart:) Det räcker om ni så bara har tillgång till pompoms och är sugna på malmö en helg!!
Vi ska nämligen spela in video till Psychobitch och det ska självklart vara cheerleaders i den!!
maila till torillindqvist@gmail.com
Låten är släppt på myspace.com/aliceinvideoland så där kan ni lyssna tills öronen blöder:)

I kväll blir det nog kb eftersom våra vänner i melody club spelar ikväll och det kan ju vara underhållande;) Kan skriva min personliga recension här sen, hehe..

Ha det guld så länge!

Name* Comment*
Email  
     
 

2009-04-24 09:19 -Name* Comment*
Email  
     
 

2009-04-21 05:31 - Toril in videoland

Hej hej, för er som inte vet så heter jag Toril och är sångerska i alice in videoland! Jag blev tillfrågad om att blogga lite här så det kommer jag göra ett tag framöver!
Kan ju berätta lite vad som händer här hos oss för tillfället.. Ni kanske undrar varför vi inte spelar live så mycket?
Vi jobbar i studion med nya låtar, har precis släppt första singeln oxå:) "Psychobitch" heter den efter många om och men.. Vi var ganska oens om namnet. Två av oss tyckte "Psycho" och två "Bitch", ni kanske ser kompromissen!
Vi försöker göra så många nya låtar vi kan innan det är dax att repa in sig inför sommarens festival gig, och det börjar bli hög tid för det.. vi måste bara hitta en replokal först:) Vi har studio här i Malmö men den är precis för liten för att kunna repa i.
Det här blev en väldigt tråkig och saklig historia men jag lovar att snart komma tillbaka med roligare historier och fler bilder:)
So long sailors!!

Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Alice in Videoland
|Home|