Malmöfotograf som fotograferar era bröllopsbilder med klass Malmöfotograf tar era bröllopsfoto Kontakta bröllopsfotografen Om bröllopsfotografen Rasmus Lindgren English Swedish

Detta är bröllopsfotograf Rasmus Lindgren

Rasmus Lindgren är en Malmöbaserad stillbildsfotograf och videofotograf som gärna reser för de rätta bilderna. Rasmus har fotograferat bl.a bröllop i många år. Tveka inte att kontakta honom för en offert eller idéer, det behöver absolut inte bli dyrt. Fler av hans bilder hittar du på Rasmuslindgren.com och på Festivalphoto.net vilken Rasmus även är chefredaktör för.

Varför anlita Rasmus?

Svaret är simpelt... Du får professionella bilder och/eller videofilm av en erfaren fotograf (om ni önskar både rörlig bild och foto så tar jag hjälp av en kollega). Självklart innehar Rasmus den sociala förmåga som krävs för att fotografera människor. Utrustningen Rasmus använder är helt mobil (batteridriven) vilket innebär att ex. studioblixtar kan användas utomhus vid erat egna "smultronställe". Låt kreativiteten flöda och föreviga ert bröllop så ni minns det livet ut tillsammans!

Efter bröllopet får ni materialet redigerat och levererat till er på det sätt ni önskar och jag sätter även ihop en websida så era släktingar och vänner har möjlighet att se alla bilder med på ett smidigt sätt.

Kameraväskan innehåller vad som behövs för bröllop och mer där utöver