Nyheter från Malmöbaserade bröllopsfotografen
Malmöfotograf som fotograferar era bröllopsbilder med klass Malmöfotograf tar era bröllopsfoto Kontakta bröllopsfotografen Om bröllopsfotografen Rasmus Lindgren English Swedish

Nyheter

13 Jan 2013 - Dop med lille Viggo

6 månader gamla Viggo blev idag döpt vid Höganäs församling. Efter dopet bjöds det på smörgåstårta och kakor. Som ni ser så fotograferar jag även annat än bara bröllop. Klicka för att komma till Viggo.

14 Jul 2012 - Bröllop för Andreas och Caroline

Det blev vigsel och fest i Kyrkheddinge i närheten av Staffanstorp för Caroline och Andreas Lindblom. Stort grattis till er! Tyvärr gick min blixt oförklarligt sönder under vigseln. Vissa bilder skulle verkligen behövt blixt men jag fick se till att pressa fotona så gott det gick istället. Klicka för att se bilderna.

30 Jun 2012 - Giftermål vid Bosjökloster

Joakim och Lotta valde en mycket vacker plats att gifta sig på , nämligen Bosjökloster. De hade även otroligt tur med vädret med tanke på hur det varit under denna sommar i södra Sverige. Hoppas ni har en skön honeymoon i Italien! Kika in bilderna från bröllopet här.

6 Jun 2012 - Ojsan har visst inte hunnit med att uppdatera hemsidan

Jag kom precis på mig själv med att jag inte varit duktig på att uppdatera varken denna hemsida eller min blogg. Skall försöka ändra på detta framöver.

28 Maj 2011 - Peter och Veronica gifter sig i Hyllie kyrka

Jag var med bröllopsparet hela dagen, hos frisören, vid champagnedrickandet med grabbarna, vigsel, limousinåkning, porträttfotografering och fest. Bilderna från bröllopsdagen hittar du på denna länk. önskar er båda all lycka i framtiden!

4 Sep 2010 - Hanna och Bo´s bröllop på den skånska landsbygden

En heldag med Bo och Hanna och alla bröllopsgäster ute på skånes slätter. Självklart blev det massvis med foton från förberedelser, kyrkan, porträttbilder på en åker och partajet! Klicka för att komma till bilderna från Bo och Hannas dag. Här finns även en nerbantad version med favoritbilderna. Ta hand om er båda och er lilla princessa.

14 Aug 2010 - Bröllopsvideo

Idag dokumenterade jag ett bröllop med video. Detta är betydligt slitsammare än stillbild så efter en heldag här så var jag rejält mör i kroppen. Vi hade även en stillbildsfotograf på plats. En kort version av dagens bröllopsvideo kan ses här, www.youtube.com/watch?v=5coSFzNAEes

1 Aug 2010 - Bröllopbilder.se

Tänkte att nu är det dags att skapa en hemsida där jag kan lägga upp bröllopsbilder jag fotograferar istället för att det enbart skall vara jag och brudparet som ser bilderna. Resultatet blev denna enkla hemsida. Tyvärr verkar vissa webbläsare inte tycka om Flash så tyvärr fungerar inte förstasidan som den skall för alla. Bortsätt från detta så hoppas jag allt skall fungera och att ni behöver en fotograf till erat bröllop. Video eller stillbild, båda delarna är möjligt.